HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Otantik Buğu Kolsuz Elbise - Kahve

Yorum Yap
595,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Otantik Buğu Kolsuz Kısa Elbise - Kahve

  • Dalgıç Kumaş – (Dalgıç Kumaş Hakkında Bilgi Almak için Tıklayın)

  • 2017 Model

  • Kısa elbise, Siyah Elbise, Etnik Elbise, Otantik Elbise
  • Kanserojen Madde İçermez

  • Modelin üzerindeki Numune Bedeni M/38 - Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 90, Bel: 61, Kalça: 90, Beden: S/36/1
       


Ürün açıklaması:
 
Doğal tonların ayrı bir gövde gösterisi yaptığı sezonda tek renk elbiseler çok cool. Kahve rengi Otantik Kolsuz Elbise ile doğanın gücünü üzerinde taşıyan elbisemiz canlı, hareketli bir etki bırakıyor.

Doğal kahverengi tonu ile doğadan gelen enerjiyi elbiseye yansıtan modelimiz, kolsuz, V yakalı ve mini boyuyla beğeniliyor. Bayan Elbise Modelleri arasında rahatlığı ve kullanışlı kesimi ile fark yaratan ürünümüz dalgıç kumaşın esnek yapısı ile de vücudu sarıyor. Terletmeden sıcak tutan dalgıç kumaş, renkleri de uzun süre solmadan taşıyor. Dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü bir kumaş olan dalgıç kumaş ürünümüze tok bir duruş da katıyor. Şık, sade ve vücuda oturan kalıbı ile Otantik Bayan Giyim tarzında öne çıkan ürünümüz, robadan genişleyen kesimi ile rahat ve kullanışlı. Her türlü aksesuar ile gayet şık kombinler yapmanıza müsait elbisemiz, şapkalar, botlar, çizmeler ile kullanılabilir. İri, uzun takılar, güneş gözlükleri, bileklikler ile de cool bir tavır alan ürünümüzün iki farklı rengi daha var. 36-44 arası bedenleriyle hanımların beğenisine sunulan modelimiz her hanımın gardırobunda olmayı hak ediyor.

Ofiste, evde, alışverişte rahatlıkla kullanabileceğiniz Bayan Elbise modelimiz, sitemizdeki diğer ürünlerle de kullanışlı kombinler oluşturabilir. Etnik Esintiler kreasyonunda yer alan diğer ürünlerle de çok yakışacak elbiselerimizi sitemizden satın alabilirsiniz. Uygun fiyat avantajları ile de sizi şaşırtacak ürünlerimizi keşfetmeden sezona hazır sayılmazsınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Otantik Buğu Kolsuz Elbise - Kahve Günlük Elbise Modelleri Tasarlanan Otantik Buğu Kolsuz Elbise Kahve Etnik Esintiler'de. 9960 - Kahve
Otantik Buğu Kolsuz Elbise - Kahve

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.