HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Otantik Buğu Kolsuz Elbise - Bordo

Yorum Yap
595,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Otantik Buğu Kolsuz Kısa Elbise - Bordo

       

 
Ürün açıklaması:
 
İyi bir görünüm için cool bir elbisenin yerini hiçbir şey tutamaz. Bordo rengi ile dikkati çeken Otantik Buğu Kolsuz Elbise mini tarzıyla listenin başında geliyor.

Elbisemiz diz üstü boyu, V yakası ve kolsuz kalıbı ile sevimli ve şık bir duruş sergiliyor. Bayan Elbise çeşitleri arasında rahatlığı ve kullanışlı kesim ile öne çıkan modelimiz, kumaşının esnek yapısı sayesinde vücuda oturuyor. Sıcak tutan, terletmeyen özel dokuma kumaşlardan üretilen ürünümüz, sırttaki fermuarı ile de kolay giyip çıkarma imkanı tanıyor.

Her hanımın gardırobunda bulunması gereken tek parça şıklık, rengi ile de göz alıcı. Kovboy botlar, şapkalarla kombinlendiğinde spor ve asi bir şıklık ortaya çıkıyor. Otantik Bayan Giyim tarzında iddialı, uzun iri takılarla da sadeliğini kıracağınız elbisemiz, hafiftir ve genişleyen eteği ile rahattır. Bordo renk ile uyumlu pek çok aksesuar da ürünümüzle şık duracaktır. Ceketler, hırka ve yeleklerle tarzınızı, stilinizi güçlendireceğiniz modelimizin iki farklı rengi de var. Ürünümüz 36-44 beden arası kalıpları ile hanımların beğenisine sunuldu.

Bayan Kolsuz Kısa Elbise Modelleri açısından zengin bir kreasyona sahip markamız, siz hanımların beğeneceği pek çok modele sahip. Sağlıklı kumaşları, orijinal kesimleri ve rengarenk dokuları ile onlarca elbise, etek, yelek, ceket sitemizde sizleri bekliyor. Beğendiğiniz ürünleri sitemizden sipariş edebilir, uygun fiyatlar, indirimli kampanyalar, kapıda ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Otantik Buğu Kolsuz Elbise - Bordo Otantik Buğu Kolsuz Kırmızı Elbise Bordo İndirimlerimizden Yararlanabilirsiniz. 9960 - Bordo
Otantik Buğu Kolsuz Elbise - Bordo

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.