HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Otantik Barça Uzun Kol Elbise - Haki

Yorum Yap
750,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Otantik Barça İkad Digital O Yaka Uzun Kol Elbise - Haki

  • Dalgıç Kumaş – (Dalgıç Kumaş Hakkında Bilgi Almak için Tıklayın)

  • Yeni Model

  • Kısa elbise, Haki Elbise, Etnik Elbise, Otantik Elbise, Desenli Elbise
  • Kanserojen Madde İçermez

  • Modelin üzerindeki Numune Bedeni M/36 - Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 90, Bel: 61, Kalça: 90, Beden: S/36/1
       

 
Ürün açıklaması:
 
Modacılara ilham kaynağı olan renkler her sezon kendilerini en canlı halleriyle sergilemekten kaçınmıyor.  Haki Otantik Barça Uzun Kol Elbise ile rengarenk bir modelle sezona giriş yapan markamız renklerin enerjisine inanıyor. 

Uzun kollu, yuvarlak yaka mini bir elbiseye ne eklerseniz benzersiz olur? Biraz renk, farklı bir kesim ve yumuşak bir doku eklendiğinde şıklığı göz kamaştıran Bayan Elbise modelleri arasında gösterilen ürünümüz adeta bir tablo gibi öne çıkıyor. Bir renk paleti gibi sergilediği tonların üzerine bir de büyük motif ekleyen markamız benzersiz bir ürünle karşınızda. Rahat,  kullanışlı kesimi esnek dalgıç kumaşı ile beğenilen modelimiz, renklerin enerjisini  etrafına  yansıtıyor. Beyaz, yeşil, pembe, sarı, ecru tonlarıyla harmanlanan elbise, vurucu ve etkileyici bir güce sahip. Girdiğiniz mekanda bakışları üzerinize çevirecek modelimiz Bayan Elbise Modelleri arasında da dikkati çekiyor. Her ortamda ilgi çekmeyi seven hanımların tercihi olacak ürünümüz, canlı ve neşeli bir görünüm ile karşınıza çıkıyor.

Arka bedendeki düz şeritli renk yelpazesine ön bedeninde bir motif de eklenen modelimiz Otantik Bayan Giyim tarzında ayrı bir yere sahip. Vücudu saran elbise arkadan fermuarlı kesimi ile kullanım rahatlı sunuyor. Bir güneş gözlüğü ile şahane bir duruş kazanan elbisemiz farklı bedenleri ile de koleksiyonumuzda mevcut.  Ürünümüzü sitemizden sipariş verebilir, indirimli, fiyatlarla satın alabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Otantik Barça Uzun Kol Elbise - Haki Otantik Barça Uzun Kol Elbise Haki Sınırlı Stokları İle Etnik Esintiler'de. 9971 - Haki
Otantik Barça Uzun Kol Elbise - Haki

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.