HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Etnik İlaçin Dar Paça Pantolon

Yorum Yap
Stok Kodu
9972 Siyah
151,76 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Etnik İlaçin Dalga Digital Dar İspanyol Paça Pantolon - Siyah

       

 
Ürün açıklaması:
 
Bohem bir stil için desenlerin, renklerin enerjisine bırakın kendinizi, anlatacakları çok şey var.. Siyah Etnik İlaçin Dar Paça Pantolon ile rengarenk bir deneyim sunan markamız, enerjik ve kullanışlı bir kesim ile karşınızda.

Siyah renk üzerinde dalgalı renklerle hareket kazanan pantolonumuz, dalgıç kumaşın parlaklığını taşıyor üzerinde. Üzerindeki renkleri daha da canlı yansıtan dalgıç kumaş, uzun ömürlü, renkleri soldurmayan, dayanıklı bir türdür. Esnek yapısı ve nefes alan dokusu ile de sağlıklıdır. Etnik Bayan Giyim alanında çokça kullanılır. Özellikle pantolon ve eteklerde kullanışlı bir kumaştır. Bedene oturan kalıbı paçalara doğru hafifçe genişleyen modelimiz, maviler, kırmızılar, kremler ile hareketleniyor. Yüksek topuklu şık botlarla, güneş gözlüğü ve iri aksesuarlarla; uzun ya da kısa, kullanıldığında etkisi de bambaşka olacaktır. Bluzlar, gömlekler pantolonumuzun en iyi tamamlayıcıları arasında yer alsa da bodyler ve kazaklarla da denemekte de fayda var farklı bir duruş yakalamak için,  Etnik Bayan Pantolon Modelleri arasında kullanışlılığı ile öne çıkan pantolonumuz, adeta bir ressamın fırça darbelerinden çıkmış gibi duruyor. 

Markamızın geniş yelpazesine bakmadan pantolonunuzu kombinlemeyin. Binlerce ürünlük yelpazemizden seçeceğiniz, bluzlar ve gömlekler, ceketler ve hırkalarla Etnik Pantolonunuzu tamamlayabilirsiniz. Her mevsim devam eden indirim fırsatları, 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajı, kredi kartına taksit imkanı ile satın alabileceğiniz şıklığa kayıtsız kalamayacaksınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Etnik İlaçin Dar Paça Pantolon Şık tasarıma sahip olan Etnik İlaçin Dar Paça Pantolon üye olan herkese indirimli fiyatıyla satışta. 9972 Siyah
Etnik İlaçin Dar Paça Pantolon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.