HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Etnik Doru Dalga Dijital Vazo Etek Siyah

Yorum Yap
Stok Kodu
9903 Siyah
499,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Etnik Doru Dalga Digital Vazo Etek - Siyah

  • Dalgıç Kumaş  (Dalgıç Kumaş Hakkında Bilgi Almak için Tıklayın)

  • 2017 Model

  • Modelin üzerindeki Numune Bedeni M/36 - Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 90, Bel: 61, Kalça: 90, Beden: S/36/1
  • Giymeden önce 30 derecede yumaşatıcı kullanmadan yıkayınız

       

 

Ürün açıklaması: 

Geometrik, tropik desenlerin hakimiyetindeki sezonda hanımlar rengarenk ve cıvıl cıvıl. Siyah Etnik Doru Dalga Dijital Vazo Etek ile sezona hazırlanan markamız, dalga efektli deseni ile renklerin gücünü yansıtıyor.

Vücuda oturan eteğimiz diz üstü boyu, dalgıç kumaşın esnek yapısı ile hareket kolaylığı sağlıyor. Mavi, krem, bej ve bordo renklerin dalgalandığı eteğimiz, Etnik Etek tarzında rahatlığı ve tasarımı ile öne çıkıyor. Renkleri olanca canlılığı ile yansıtan, solmayan, dayanaklı bir kumaş türü olan dalgıç kumaş aynı zamanda uzun ömürlüdür. Eteğimizde de tok bir etki sağlayan kumaş terletmiyor sıcak tutuyor.

Üzerinde taşıdığı her renk ile çok şık kombinlere müsait eteğimiz, gömleklerle, bluzlarla gayet şık duracaktır. Etnik Bayan Giyim sektöründe binlerce ürünüyle adından söz ettiren markamız, farklı etek modelleriyle de hizmetinizde. Eteğimizi ceketlerle, hırkalar, yeleklerle de kombinleyebilir, gündüzden geceye her saatte kullanabilirsiniz. Kumaşı ve kalıbıyla zarif görünümünüzü tamamlamanızı sağlayacak her türlü aksesuarı da gayet güzel taşıyacak eteğimizin 36-44 arası bedenleri de koleksiyonumuzda bulunuyor.

Etnik Esintiler, farklı tarz giysiler arayan bayanların da sıkça ziyaret ettiği bir site. Birbirinden farklı binlerce ürün ile hizmet veren markamızın ürünlerinden biri mutlaka size de iyi gelecek, kendinizi farklı hissettirecek.  Özel tasarım ürünlerimizi havale (EFT), kapıda ödeme ya da kartla ödeme seçenekleri ile 100 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemeden satın alabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Etnik Doru Dalga Dijital Vazo Etek Siyah Etnik Giyimin Bu Tarz Benim Diyebileceğimiz Etek Modeli Etnik Doru Dalga Dijital Vazo Etek Reyonlarımızda. 9903 Siyah
Etnik Doru Dalga Dijital Vazo Etek  Siyah

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.