HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2015 Diyet Tüyoları

  

       Yaptığınız tüm yanlış beslenmeleri, hareketsiz kaldığınız günleri.  Hepsini unutun. Artık yeni bir yıldayız. Formda kalmayı ve güzel estetik bir vücutta olmayı siz de hak ediyorsunuz.  Beslenme hayatınıza yapacağınız küçük değişiklikler hayatınızı  değiştirecek, sağlıklı beslenmeyi problem oluşturmaz ve eğlenceli bir hale getireceksiniz. İfade ettiklerimizi uyguladıktan sonra değişikliği sizde göreceksiniz.

         Pazartesi güne iyi başlayın. Pazartesi sendromuna girmemenin yolu güne enerji ile başlayarak güzel bir kahvaltıdan geçiyor. İyi kahvaltı kilo vermenize en çok yardımcı olan öğündür. Gün içerisinde ara öğünlerinizde sağlıklı yağları yemeyi unutmayın. Çiğ fındık, ceviz, badem gibi besinler sizi gün boyu tok tutmaya yeterli olacaktır. Diyet yapanların en zor zamanı öğleden sonra  16:00-18:00 saatleridir. Kan şekerinin düştüğü bu zamanlar dirençsizlik ve halsizlik artar. Durumu kurtarmanın en iyi yolu; sütlü kahve içmektir. Yanında da 2 kare çikolatayı da gözden çıkarabilirsiniz. Akşam öğününe kadar zinde kalmanıza yardımcı olacaktır. Yaza şimdiden hazırlık yapmak lazım. Rahatça bikini giymek, selülitlerden kurtulmak için gazlı içecekleri hayatınıza sokmayın. Bunun yerine her yemekten önce 2 bardak su içmeyi unutmayın.
Zayıflamaya başlayanlar günlük tutmanın önemini bilir. Her gün yediklerinizi defterinize not edin. Kilo almaya başlarsanız nerede yanlış yaptığınızı defterinize bakarak kolayca görebilirsiniz. Bütün bir hafta çalışmanın yorgunluğunu cuma akşamı atmak için yatmadan önce papatya çayı için. Rahat bir uyku hafta sonuna güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacaktır. Rahat ve ideal bir uyku formda kalmanıza yardımcı olacaktır. Alışveriş listenizi abur cuburlardan koruyun. Buzdolabını gelişi güzel doldurmak yerine sağlıklı yiyecekler yerleştirin. Diyet yapanların en zayıf noktası farkında olmadan kaçamak yapmalarıdır. Bunu en az indirmenin yolu mutfağınızı zararlı yiyeceklerden arındırın.  2015 yılında işlenmiş gıdaları unutun. Hazır yiyecekler, şekerlemeler, cipsler, gofretler, bisküviler ve daha fazlası vücuttaki yağlanmayı arttıran ürünlerdir. Yaza kadar uzun bir süre var. Bu süre içinde işlenmiş ürünleri hayatınızdan çıkararak fit bir görünüme kavuşabilirsiniz. Havaların soğuk olmasını fırsat bilerek sıcak içecekler tüketmek çok iyi olacaktır. Metabolizmanızı kışın o tutuk halinden kurtarmak için günde 2 fincan yeşil çay için. Beyaz çay da başa bir alternatifiniz olabilir. Bu çaylar metabolizmanızı hızlandıracak ve yağ yakımını destekleyecektir. Tatlımı yemek istiyorsunuz? Sütlü tatlılar tercihiniz olsun. Ya da tatlı isteğinizi bastırmak için bitki çayınızın içine 1 çubuk tarçın eklemeyi unutmayın. Ara öğünlerin baş tacı meyvelere sindirim ve bağışlık sistemi güçlendirmek için mutlaka yer verin. Hem tatlı ihtiyacınızı karşılamak, hem de önemli vitamin ve mineralleri almanın en kolay yolu taze veya kuru meyveleri gün içinde tüketmektir. Sofranızdan mevsim yeşilliklerine yer açın. Lif bakımından zengin olan sebzeler zayıflamanız da büyük bir rol oynar. Akşam veya öğle yemeğinde bol yeşillikli bir salata harika olacaktır. Uzun süre tok kalmanızı sağlayarak aldırıcı besinlerden sizi uzak tutar. Çalışan biriyseniz ve dışarıda ya da iş yerinde verilen yağlı yiyeceklerden sıkıldıysanız yapmanız gereken küçük bir cam kap edinmek. Cam kaba o günkü öğle yemeğinizi hazırlayabilirsiniz. Pratik olarak çantanızda taşıyabilirsiniz.  Çeşitli bahaneler üreterek öğün atlamak kilo almanızın en büyük sebeplerinden biridir. Bir öğünü atlamanız durumunda diğer öğünde daha fazla yemek tüketirsiniz. Bunlar sağlıksız beslenmenin göstergesidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.